Mijn naam is Anke Custers- Houben. Ik ben getrouwd, en we hebben 2 kinderen.
Ik ben verpleegkundige sinds 2004 en momenteel parttime werkzaam in het ziekenhuis, sinds 2008 als dialyseverpleegkundige.

Het stukje voeding en psyche houdt me de laatste jaren erg bezig. Door mijn leefstijl en voedingsgewoonten aan te passen ben ik een nog fitter en energieker mens.
In 2017 heb de opleiding Orthomoleculaire voeding en suppletie te Almere afgerond. Wat een geweldige opleiding was dat. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in de Chinese geneeskunde en pas ik de Electro acupunctuur toe. Dit is een mooi meetinstrument om de energie van het lichaam in kaart te brengen. Met de resonantietest is meetbaar wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft om je lekker in je lijf te voelen.

Loop je rond met ongemakken of klachten? Ik wil mijn kennis graag met je delen en je verder helpen.

Shares